Op zaterdag 16 februari kunnen liefhebbers van The Doors in Stompwijk genieten van een muzikale terugkeer van hun geliefde band. De Bles, Dr. van Noortstraat, organiseert die avond The Doors In Concert. Deze tribute to The Doors laten alle bekende hits van The Doors de revue passeren. The Doors In Concert spelen grotendeels met de originele instrumenten en microfoons die ook door Jim, Ray, John en Robby gebruikt werden.

In het voorprogramma staan The Wieners. The Wieners staan bekend om hun jaren ’50 en ’60 sound en toeren momenteel de Nederlandse theaters door met hun The Everly Brothers tribute. Op 16 februari zal het hun vrije interpretatie van de nummers van Johnny Cash worden. Voorafgaand aan The Doors In Concert spelen ze een klein uurtje de zaal warm.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor €17,50 p.p. via internet: https://wetickets.shop/143/ maar zijn nu ook tijdens openingstijden te koop in De Bles. Meer informatie op de website van De Bles en de facebookpagina.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter