In de eerste week van februari start er weer een cursus Beweegkriebels, beweegpret voor peuters. Sport en Welzijn (SenW) organiseert de beweeglessen voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar op meerdere locaties in Leidschendam-Voorburg. De lessen worden verzorgd door dansschool Creasi. De cursus Beweegkriebels is er speciaal voor peuters. De ukkies gaan onder professionele begeleiding met elkaar een half uurtje rennen, springen, rollen en dansen. Bewegen is goed voor jonge kinderen. Door veel te bewegen leren peuters wat ze allemaal met hun lichaam kunnen doen. En ontdekken ze spelenderwijs de wereld om hen heen.

De lessenreeks kost € 35, met Ooievaarspas 50% korting. De beweeglessen gaan dinsdag 5 februari  van start. De lessen worden gegeven op: Dinsdag 10.45-11.15 uur in Prinsenhof 4 Leidschendam, leeftijd: 2,5-4 jaar; Woensdag 13.00-13.30 uur in de Fransstraat 16 Voorburg, leeftijd: 2,5-4 jaar; Donderdag 11.00-11.30 uur in de Dobbelaan 4 Leidschendam, leeftijd: Ouder en kind-les 1,5-2,5 jaar en  Donderdag 11.30-12.00 uur , Dobbelaan 4 Leidschendam, leeftijd: 2,5-4 jaar.

Aanmelden voor Beweegkriebels gaat via het inschrijfformulier op de website van SenW. Ga hiervoor naar: www.senw-lv.nl/beweegkriebels Daar kun je ook de vrolijke Beweegkriebelsflyer downloaden. De flyer is ook af te  halen bij de locaties van SenW in Leidschendam-Voorburg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter