Nieuws
Volgende maand duidelijkheid over Overgoo

Volgende maand, februari,  wordt de verdere uitwerking van de bouwplannen voor het gebied Overgoo in Leidschendam aan belangstellenden gepresenteerd op een informatieavond. De datum daarvan is nog niet bekend. Daarna wordt de zogenoemde ontwikkelvisie ter besluitvorming voorgelegd aan de gemeenteraad. Op 8 november was de omgevingsbijeenkomst voor de gebiedsontwikkeling Overgoo. Er waren ongeveer 60 belangstellenden aanwezig. Tijdens deze omgevingsbijeenkomst is een concept-ontwikkelvisie gepresenteerd. Het kantorengebied Overgoo verandert van een gebied met kantoren en bedrijven naar een groene, duurzame wijk waar men prettig kan wonen en werken. Dit gebied wordt herontwikkeld, zodat een goed evenwicht ontstaat tussen koop- en sociale huurwoningen en overige functies, zoals kantoren en bedrijven.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter