De handbalvereniging EHC heeft op het eigen terrein aan de Groene Zoom een ballonhal neergezet. De hal zal op zaterdag 2 februari officieel ingewijd worden. Na hockeyvereniging Cartouche is EHC de tweede club binnen de gemeente met een eigen hal. De eerste plannen van EHC voor de hal dateren van twee jaar geleden. Met de hal hoopt de club financieel gezond te blijven, meer faciliteiten te kunnen bieden aan onze eigen leden én aan partijen in onze directe omgeving. Het programma voor de opening van de hal:  17:00 uur Aanvang opening met een hapje en een drankje; 18:00 Officiële opening; 19:00 Wedstrijd EHC dames 1 – Oliveo; 20:30 Wedstrijd EHC heren 1 – E&O. Voor wie niet kan wachten tot de opening hierbij een preview van de hal: https://www.facebook.com/hvehc/videos/2148380071895028/

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter