De Provincie Zuid-Holland voert groot onderhoud uit aan de Sluis in Leidschendam. Inmiddels is de Zuidbrug tussen Damplein en Damhouderstraat opgeknapt en is de Noordbrug aan de beurt. Van maandag 28 januari tot en met vrijdag 1 februari wordt de brug uitgehesen en een tijdelijke brug teruggeplaatst. Net als de Zuidbrug, wordt ook de Noordbrug onderhouden in de loods van Hollandia Services in Krimpen a/d/ IJssel. Tijdens het uithijsen, inhijsen en testen zijn er stremmingen. De planning is als volgt: 28 januari tot en met 1 februari uithijsen Noordbrug en plaatsen tijdelijke brug. Het autoverkeer, fietsers en voetgangers gebruiken de Zuidbrug. Van 1 februari 16:00 uur tot begin maart: werkzaamheden aan de Noordbrug. Fietsers en voetgangers gebruiken de tijdelijke brug. Autoverkeer gebruikt de Zuidbrug. Van 4 maart tot en met  8 maart: weghalen tijdelijke brug. Terugplaatsen en testen Noordbrug. Het autoverkeer, fietsers en voetgangers gebruiken de Zuidbrug.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter