Nieuws
Straks 2500 reizigers per dag op nieuw station
Afgelopen december stopte de eerste sprinter op Lansingerland- Zoetermeer. Een nieuw station waar nog volop wordt gebouwd en waar komend voorjaar de verbinding met de RandstadRail richting Den Haag wordt gerealiseerd. Op dit moment wordt nog gewerkt aan de liften, het viaduct en de verdere voorzieningen bij beide entrees. Ondanks al deze verbouwingsperikelen weten treinreizigers het station al goed te vinden. Op 7 januari van dit jaar, een kleine maand later, stapten er al 500 reizigers in en uit. En iedere week stijgt dit aantal gestaag. Uiteindelijk verwacht de NS gemiddeld 2.500 reizigers per dag als de overstap op RandstadRail mogelijk wordt én reizigers nog comfortabeler kunnen reizen van en naar dit station.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter