Een extra lange uitzending van het programma Sporttribune op Midvliet FM én Midvliet tv op maandag 4 februari. Dan zijn de genomineerden van de Sportprijzen Leidschendam-Voorburg te gast. Tussen 19:00 en 22:00 uur ontvangen de presentatoren van Sporttribune de gasten, zodat elke sportliefhebber kennis kan maken met de genomineerden, zoals Manouk van Bemmelswaard en Justin van Bemmel (genomineerde sporters met een beperking), Philippe Boissevain (cricket), Dani Harmsen (karate), Jelsie van Ruijven (zwemmen), Boyd Hagebeek (taekwondo) en Ingmar Ankerman (BMX) (genomineerden sporttalent van het jaar), Tineke Bruce (triathlon), Lia Brouwer (roeien), Vivienne Nieuwenhuis-Knegtmans (zaalvoetbal), Claire de Ridder (voltige),  Esther Scheenaard (zaalvoetbal) (genomineerden sportvrouw van het jaar) en Steven Doorman, Nabil Haryouli en Jeffrey de Zwaan (genomineerden sportman van het jaar). Dit zijn slechts enkele van de uitgenodigde gasten die zichzelf tijdens de radio- én tv-uitzending van Sporttribune zullen presenteren. De officiële uitreiking van de Sportprijzen 2018 is op maandag 18 februari in sporthal De Kastelenring in Leidschendam.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter