Activiteiten
Nu al volop animo voor NLdoet

Op dit moment zijn er zo’n 20 projecten aangemeld voor de actie NLDoet. Deze actie wordt gehouden op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart. Iedereen die wil kan meedoen, aldus de organisatie. ,,Steek een dagje de handen uit de mouwen bij een sociale organisatie in jouw gemeente! Je kunt kiezen uit verven, verzorgen, tuinieren en allerlei andere zinvolle activiteiten. Voor ieder wat wils! Je maakt helpt een organisatie een klus te klaren. Samen maken we NLdoet ook deze editie tot de grootste vrijwilligersactie van Nederland. En het is nog gezellig ook!”

Enkele van de nu bekende projecten zijn het verzorgen van een brunch in Hospice Het Vliethuis; het opfrissen en opruimen van het clubhuis van windsurfvereniging Leidschendam; het inrichten van een leslokaal in wijk- en dienstencentrum De Plint; helpen bij Stadstuin Rusthout waar vooral de natuurspeeltuin aandacht behoeft; het aanleggen van een moestuin bij Molen de Vlieger. Meer info en aanmelden op nl.doet.nl

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter