Nieuws
Twee Hollandse zangers in Kakafonie

Rutger van Barneveld is weer terug en komt met zijn nieuwe single ‘Engel op aard’. Om 12:30 uur is hij daarom te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Het is even stil geweest rondom zanger Rutger van Barneveld uit Maasbommel. De Betuwenaar is al vele jaren actief in de muziekwereld, maar door privéomstandigheden heeft hij een kleine periode rust genomen. In 2019 staat er een hoop op de planning. Met een verfriste look, steviger in zijn schoenen en een hoop enthousiasme is Rutger klaar voor om een nieuwe, verrassende kant van hem te laten zien! Daarna is het om 13.05 uur de beurt aan een Leidenaar. Zanger Jos Bosma komt om zijn nieuwe plaat ‘Want zij’ te laten horen. De nieuwe single van Jos Bosma wordt uitgebracht onder Melody Music Sound van Frank van Etten. Ook is er een videoclip gemaakt die binnen enkele dagen al meer dan 1300 views noteerde. Met het uitbrengen van deze single ‘Want zij’ start 2019 voor Jos mooi en dit is nog maar het begin, want hij heeft nog grootse plannen voor dit jaar.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter