Vanwege het grote succes bij de eerste uitvoeringen speelt Theatergroep Voorburg speelt  een extra voorstelling van de komedie  ‘Met mes en vork’ van Alan Ayckbourn. Dat gebeurt op zaterdag 9 februari om 20.15 uur in het AMCOtheater. Het verhaal: ‘Wat te doen als de mantelzorg voor je lastige moeder je te veel wordt. Als het leven zich dag in dag uit voortsleept. Als de enige spannende gebeurtenis het dagelijkse bezoekje van de ongetrouwde dierenarts die naast je woont is. Die zich ogenschijnlijk meer voor de kat interesseert dan voor jou. Dan hoop je! Dan hoop je op liefde, op avontuur. En als dat niet gebeurt, dan forceer je dat. Dan bedenk je een ontsnapping uit die sleur in de vorm van een weekend vrij. Een weekend naar zee. Een weekend met een minnaar. En dan vraag je je familieleden om voor die éne keer de mantelzorg over te nemen. Want van je familie moet je het hebben. Of toch niet?’

De spelers zijn: Marjelle Reimers , Isabel Fortunato , Marja van Dam , Mark van Dam , Peter Zwaard en Pietro Fruianu. Regie: Roger Slangen. Het AMCO-theater staat aan het Burgemeester Feithplein 97 in Voorburg. Er zijn ook nog enkele kaartjes voor de zondagmiddag voorstellingen van 3 februari en 10 februari 14:15 uur  te koop. De kaarten kosten €12,50 en dat is inclusief koffie of thee vooraf en een pauzedrankje . Kaarten bestelling via  www.theatergroepvoorburg.nl of tel. 070 – 336 0136.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter