De serie Jazz in Het Torentje gaat zondag 10 februari door met een optreden van het Martien Oster organtrio. Na zijn studie in de VS heeft gitarist Martien Oster opgetreden en opgenomen met vele bekende musici waaronder Monty Alexander, Diana Krall (haar eerste album) Larry Coryell, Mike LeDonne en Dr.Lonnie Smith (‘You’re Bad ‘) om er maar een paar te noemen. Hij neemt twee geweldige collega’s mee naar het Torentje. Organist Ronald van Driel en drummer Ben Schröder. Dit trio is een soulvol en energiek organtrio met roots in de ‘Blue Note sound’ van de jaren ’60 en ’70. Café het Torentje is te vinden aan de Franse Kerkstraat 7 in Voorburg. Het jazzconcert duurt zondag 10 februari van 15:30 – 18:00 uur. De toegang is gratis.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter