Kleur werkt! is een adviesbureau voor kleur- en stijladvies opgericht door Marion van Oostrum. Zij is ook degene die op verzoek mensen van kleuradvies voorziet. Tijdens haar leven kwam zij in aanraking met mensen met alvleesklierkanker. Zij voelde zich zeer betrokken en besloot de Stichting Support Casper te ondersteunen. In de afgelopen drie jaar zamelde Marion al € 7.500 in voor Support Casper door mensen te voorzien van advies in kleur of stijl. ,,In de eerste maanden van 2019 gaan we hard door, zo staan er in de eerste weken van februari al 3 workshops gepland”, aldus Marion.

Men kan Support Casper ondersteunen door donateur te worden, geld te schenken of zelf een actie te beginnen. En dat laatste heeft Marion van Oostrum gedaan. Marion draagt de campagne Support Casper een warm hart toe. Zij organiseert al een aantal jaren bijeenkomsten waarvan de gehele opbrengst naar dit belangrijke doel gaat. In 2019 organiseert Mario de volgende bijeenkomsten: Zaterdag 8 maart  van 13.00 uur tot 16.00 uur Workshop kleur € 50,– (incl. kleurenkaartje); Vrijdag 14 maart  van 13.00 uur tot 16.00 uur Workshop glans € 50,– (incl. glanskaartje); Zaterdag 15 maart van 13.00 uur tot 16.00 uur Workshop stijl € 50,– (incl. stijlkaartje).

Wat kunt u van deze bijeenkomsten verwachten? Marion: ,,U bent zich bewust dat uw uiterlijk invloed heeft op uzelf en op een ander. Maar u weet niet welke kleuren u het mooist staan of welke glanssoort het mooist is voor u of u weet niet wat voor soort kleding het beste past bij uw figuur. Bent u benieuwd naar uw mooiste kleuren? Of worstel u te vaak met uw kleding en weet u niet goed welk soort kleding u aan moet trekken? Dan is dit uw kans om daar verandering in te brengen. Na een kleur- en stijladvies is het gemakkelijker om kleding te kopen, voorkomt u miskopen en kunt u kleding beter combineren. Als u kleuren draagt waarvan u weet dat ze u het beste staan voel u zich blijer, mooier en zelfverzekerder.”

,,Bij de analyse wordt gekeken naar de huid, de ogen en het haar. Daarbij wordt gebruik gemaakt van gekleurde doeken. Dan hoort u welke kleuren u het mooiste staan, bent u een herfst, winter, lente of zomertype. Bij een stijladvies is niet uw kledingmaat van belang, maar wordt gekeken naar de verhoudingen in het lichaam. Een stijladvies begint met een lichaamsbouwanalyse zodat u weet wat uw sterke punten en wat uw aandachtspunten zijn. Door de juiste kleding te dragen brengt u uw figuur in evenwicht. Legt u de nadruk op uw sterke kanten en camoufleert u eventuele minder goede kanten. Na afloop krijgt de deelnemer een persoonlijke stijlgids mee naar huis met informatie, tips en adviezen over uw figuurtype, en wat de juiste kledingkeuze hierbij is.”

Meer informatie over Support Casper is te vinden op www.supportcasper.nl Meer informatie over Kleur werkt! is te vinden op www.kleurwerkt.nl Adres: Dokter Perquinstraat 40, 2265 BJ Leidschendam, tel. 06 – 1217 0223.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter