Het stemmen voor de Sportprijzen 2018 is begonnen. Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om online te stemmen voor de Sportprijzen 2018 van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Sportliefhebbers kunnen vanaf nu hun stem uitbrengen op hun favoriete sporters en/of sportteams via www.sportprijs-lv.nl Het publiek kan dit jaar via de Sportprijswebsite voor het eerst online stemmen op zijn/haar Sportprijsfavoriet. Per categorie mag er met een e-mailadres 1x gestemd worden. Uw stem telt officieel mee nadat u op de link in de bevestigingsmail geklikt hebt. Alle publieksstemmen gelden voor 1/3e van de totaaluitslag. De andere 2/3e worden bepaald door de jury en de voorzitters van de sportverenigingen. Sport en Welzijn (SenW) organiseert de uitreiking van de Rabobank Sportprijs samen met de gemeente Leidschendam-Voorburg en stichting Leidschendam-Voorburg Events & Festivals. De officiële uitreiking van de Rabobank Sportprijzen is op maandag 18 februari 2019 in sporthal De Kastelenring in Leidschendam. (archieffoto Michel Groen)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter