Het stemmen voor de Sportprijzen 2018 is begonnen. Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om online te stemmen voor de Sportprijzen 2018 van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Sportliefhebbers kunnen vanaf nu hun stem uitbrengen op hun favoriete sporters en/of sportteams via www.sportprijs-lv.nl Het publiek kan dit jaar via de Sportprijswebsite voor het eerst online stemmen op zijn/haar Sportprijsfavoriet. Per categorie mag er met een e-mailadres 1x gestemd worden. Uw stem telt officieel mee nadat u op de link in de bevestigingsmail geklikt hebt. Alle publieksstemmen gelden voor 1/3e van de totaaluitslag. De andere 2/3e worden bepaald door de jury en de voorzitters van de sportverenigingen. Sport en Welzijn (SenW) organiseert de uitreiking van de Rabobank Sportprijs samen met de gemeente Leidschendam-Voorburg en stichting Leidschendam-Voorburg Events & Festivals. De officiële uitreiking van de Rabobank Sportprijzen is op maandag 18 februari 2019 in sporthal De Kastelenring in Leidschendam. (archieffoto Michel Groen)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com