Na de eerste vestiging met de Personal Fit Club aan de Parkweg in Voorburg en een aantal zaken in Den Haag, start men nu ook in Leidschendam. Onder restaurant Puur aan de Leidsekade 40, pal aan de Vliet bevindt zich de nieuwe training studio van Personal Fit Club. Trainers met verschillende disciplines en vaardigheden staan klaar om een passende training te verzorgen, keer op keer. Of dit nu gaat over voedingsadvies, blessurebegeleiding, of tips voor het dagelijks leven, de trainer is dusdanig thuis in de wereld van sport en bewegen dat hij of zij bij uitstek de juiste coach voor de sporter is. Wie kennis wil maken met deze nieuwe vestiging is welkom op de zaterdagen 2 en 9 februari, wanneer er van 10.00 tot 17.00 uur open huis is.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter