In Theater Ludens is zondag een extra taalcafé gehouden. De cursisten van FoxAob betraden het podium. Het was heel bijzonder om te zien hoe de nieuwkomers in hun eigen taal en in het Nederlands hun talenten aan het publiek lieten zien. Een mengeling van cultuur uit het land van herkomst bijvoorbeeld een Indiase dans, tot de meezinger ‘Heb je even voor mij’ van Hollandse bodem. Er werd gezongen, gerapt, gedanst en toneel gespeeld in een bomvol Ludens. Kortom het was een prachtige middag met als slotlied het nummer ‘Mensen’ van de 3J’s: ,,want we leven samen onder dezelfde wolken….” Wilt u ook ervaren hoe leuk en gezellig het is om als vrijwilliger met nieuwkomers in contact te komen? Kom dan eens langs bij het Taalcafé, dat eens in de 2 weken wordt houden in de foyer van Theater Ludens. (tekst en foto’s Ab Smit)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter