Nieuws
Duo op rooftocht

Twee mannen hebben gisteren rond het middaguur een mobiele telefoon en een portefeuille met bankpassen gestolen uit het kantoor van de lokale omroep Midvliet aan de Damlaan 35a in Leidschendam. Het duo maakte gebruik van de verwarring bij medewerkers toen zij plots binnen stapten en ‘koffie, koffie’ riepen. De gealarmeerde politie kon ze niet meer vinden.

Kort daarvoor stapten de twee ook binnen bij Baan Suan Health Center, Damlaan 65. Of ze ook daar iets stalen is onbekend. Wel staan de twee op beeld van beveiligingscamera’s. Zo is te zien dat één van hen in de deuropening blijft staan terwijl de ander achter de balie naar spullen zoekt.

Vermoedelijk zit het tweetal ook achter de beroving van een persoon op de Laan van Haagvliet in Voorburg. Van betrokkene werd een mobiele telefoon afgepakt. Bij Midvliet hoorden medewerkers de twee over de Parkweg praten: de Laan van Haagvliet komt daarop uit.

Signalement van de mannen: circa 1.70 groot, slank, bruin haar, ongeveer 30 jaar oud. Ze spreken gebrekkig Nederlands en Engels en zijn vermoedelijk afkomstig uit het oosten van Europa. Ze waren beiden gekleed in gewatteerde zwarte korte jasjes. De politie vraagt iedereen die iets meer weet te bellen met 0800 – 8844.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter