Nieuws
Herbestrating Appelgaarde duurt nog weken

De werkzaamheden voor Appelgaarde 1 t/m 139 duren tot medio februari. Dat meldt de bewonersvereniging De Gaarden. De herbestrating van de Appelgaarde 201 t/m 335 vindt aansluitend plaats. Dan zal ook het ‘olifantenpaadje’ tussen Kersengaarde 25 en 37 worden bestraat. Vesteda is bereid om na een klacht eventuele problemen met het toegangspad te herstellen. Als bewoners na de herbestrating vaststellen dat het toegangspad naar de voordeur, vanaf de straat, niet egaal is en/of niet goed afwatert, kan men een klacht in te dienen via https://login.vesteda.com/ Als men constateert dat de opstap vanaf het toegangspad naar de entree of de afstap vanuit de woonkamer naar de tuin meer dan 22 cm bedraagt, dan vraagt Vesteda ook daarover een klacht in te dienen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter