Ambulancezorg GGD Haaglanden en de Geneeskundige Meldkamer van de Veiligheidsregio Haaglanden zijn op zoek naar collega’s. Vanaf vandaag start daarom de regionale campagne ‘Help jij Haaglanden helpen?’ Men is vooral op zoek naar verpleegkundigen voor de ambulance; verpleegkundig en logistiek centralisten voor de geneeskundige meldkamer en Bachelors medische hulpverlening. Werken voor de ambulancezorg en de geneeskundige meldkamer is mooi, zinvol en uitdagend. Dit werk is in een regio als Haaglanden extra bijzonder. Haaglanden met Den Haag als internationale stad van vrede en recht, met maar liefst 11 kilometer strand, vele evenementen en culturen. Maar ook met bijvoorbeeld Delft met haar toerisme en grachten en natuurlijk Westland met haar kassen en weilanden.Hebt u interesse of wilt u meer weten over de vacatures en het werk bij de ambulancezorg en meldkamer? Kijk dan op helptaltijd.nl 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter