Activiteiten
Pop-up leesclub op Valentijnsdag in bibliotheek

Donderdag 14 februari is het Valentijnsdag, de dag van de liefde. Liefde is misschien wel het vaakst beschreven thema in de literatuur. Wat is uw favoriete liefdesgeschiedenis als het om literatuur gaat? Vertel erover en deel het met andere boekenliefhebbers. Dat kan die dag in de bibliotheken in Voorburg, en Leidschendam. In Voorburg is de pop-up leesclub van 11.00 tot 12.00 uur. Daarna is men van 14.00 tot 15.00 uur welkom in de bibliotheek in Leidschendam. Meedoen is gratis, wel vooraf aanmelden. Dat kan via www.bibliotheekaandevliet.nl of aan de balie in de bibliotheek.

Tijdens deze pop-up leesclub worden boeken besproken die de liefde als thema hebben. Een klassieker, een eigentijds boek, fictie of non-fictie, Nederlands of in het Nederlands vertaald: het mag en kan allemaal.  Deelnemers hoeven elkaars favoriete boek niet te kennen of te hebben gelezen. Het gaat er juist om dat men elkaar inspireert met het verhaal over het ultieme liefdesboek. Bij een pop-up leesclub mag iedereen aansluiten. Of men nu lid is van de bibliotheek of niet, of er veel of weinig ervaring is met het bespreken van een boek in groepsverband. De pop-up leesclub wordt ingeleid door een medewerker van de bibliotheek. Daarna gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek. Houdt u van bakken? Neem dan vooral wat lekkers mee. Want zoetigheid en een liefdesverhaal gaan heel goed samen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter