Wethouder Juliette Bouw heeft de winnaars bekend gemaakt van de prijsvraag,voor de nieuwe naam van hun gymzalencomplex aan de Marcellus Emanslaan in Voorburg. Uit de 350 inzendingen heeft de jury, bestaande uit de rectoren en schoolbestuur, een naam gekozen. Omdat er vier inzenders dezelfde naam hebben ingeleverd,zijn er ook  vier winnaars bekend gemaakt. Dat zijn Jip van Wilgen, Bart van der Poel,Joey Sahden en Pieter  de Stigter. De naam is geworden  Novem-Maartenshal. Deze gymzalen worden zo gebouwd  dat ze ook bij een nieuwe opzet, door beide scholen gebruikt kunnen worden. Binnenkort gaan gemeente en schoolbestuur een studie doen naar nieuwbouw van het Sint Maartenscollege. De rector van het Maartens zei daarover: ,,Het is jammer dat de nieuwe gymzalen er nog niet staan,en  dat we die dus niet kunnen laten zien,aar onze toekomstige leerlingen zullen straks geweldig mooie voorzieningen hebben.” (foto’s Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter