,,Ben je maatschappelijk betrokken, flexibel, betrouwbaar en voel je je thuis in een organisatie waarin we respect hebben voor elkaar? Kom dan werken bij de Veiligheidsregio Haaglanden! De 1200 medewerkers van de Veiligheidsregio Haaglanden zetten zich in voor de veiligheid van meer dan één miljoen mensen en bedrijven in de regio Haaglanden. Onze organisatie is daadkrachtig en dynamisch. We werken in een multiculturele omgeving waarin we in directe verbinding staan met gemeenten, andere hulpdiensten en burgers. Het vakmanschap van onze medewerkers stimuleren we door opleiding en training. En we bieden je volop mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen. Ben je een verbinder, resultaatgericht en hulpvaardig? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren en bij te dragen aan een veilig en gezond Haaglanden. De Veiligheidsregio Haaglanden is per 1 oktober 2019 op zoek naar: manschappen (M/V) beroeps (vacaturenummer: 2019-01-001)

Er vinden informatiebijeenkomsten ( 2 maart ochtend/middag, 5 maart, 7 maart 2019) plaats waarbij wij je o.a. informeren over de inhoud van het werk, hoe de selectieprocedure eruit ziet en hoe de arbeidsvoorwaarden zijn opgebouwd. Na het bijwonen van een informatiebijeenkomst (deelname verplicht) word je de mogelijkheid geboden om daadwerkelijk te solliciteren op deze vacature. Na de briefselectie vinden er diverse testen plaats waarbij een deel van de gestelde functievereisten worden gemeten. Houd rekening met 3 dag(delen) en een 24-uurs outdoor-bijeenkomst . De inspanningen die je doet bij de brandweer zijn namelijk niet gering en daarom vindt er voor jouw eigen veiligheid en die van je eventuele toekomstige collega’s deze uitgebreide selectieprocedure met diverse testen plaats. Lees hier verder over wat de verschillende testen inhouden. Een (ontwikkel) assessment kan ook deel uit maken van de procedure.

Klik op één van de onderstaande data om je aan te melden voor de informatiebijeenkomst.

(Veiligheidsregio Haaglanden)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter