Nieuws
Van Velsen Rally Sport naar Marokko

Na het succes in de Afrika Eco Race heeft teameigenaar Aad van Velsen bekend gemaakt dat het team in april gaat deelnemen aan de Morocco Desert Challenge (MDC). Deze rally bestaat uit 8 etappes van totaal 3000 km door het meest uitdagende landschap van Marokko. Voor Aad is zijn tweede deelname. De trucks zijn afgelopen week al teruggekomen in Stompwijk en dat geeft het team hopelijk voldoende tijd om het materiaal in topconditie te brengen voor de MDC. ,,Ik heb een geweldig team, zowel in de rallytruck als in de assistentie. We kijken allemaal terug op een geweldige rally en in die goede sfeer gaan we ook met z’n allen toewerken naar de MDC. De rallytruck zal worden geïnspecteerd en daarna gaan we zo snel mogelijk aan het werk om alles klaar te krijgen voor de rally. Ik weet het , we zijn net pas weer een beetje bijgekomen van de Africa Eco Race, maar ik sta echt al weer te popelen om met dit team ook deze uitdaging aan te gaan’’, aldus Aad van Velsen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter