Nieuws
Voorburger Middendorp maakt zich op voor verkiezing

Over 50 dagen vinden de waterschapsverkiezingen plaats. Op 20 maart 2019 kan men het algemeen bestuur (‘gemeenteraad’) van het hoogheemraadschap van Delfland kiezen (‘hoogheemraadschap’ is het ouderwetse woord voor ‘waterschap’). Diezelfde dag kan men ook stemmen voor de Provinciale Staten. Indirect stemt men dan meteen voor de Eerste Kamer. Daarom zullen de landelijke politieke partijen in hun campagnes voor de twee verkiezingen op 20 maart het toch vooral over landelijke politieke thema’s hebben.

Waterschapsverkiezingen krijgen helaas weinig aandacht, vindt de Waterschapspartijen AWP . Deze partij doet niet mee aan de landelijke politiek, maar alleen aan de waterschapsverkiezingen. Daarom besteden de waterschapspartijen wél veel aandacht aan de lokale water-onderwerpen rond waterschapsbelasting, waterbeheer en rioolwaterzuivering. ,,Wij gaan voor kwaliteit in het waterschapsbestuur”, aldus lijsttrekker Hans Middendorp uit Voorburg. Via deze link naar YouTube kunt u zien en horen waar de AWP Delfland voor staat (2 minuten).

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter