Nieuws
GBLV wil opheldering over bereikbaarheid Damcentrum

Oppositiepartij GBLV wil nadere informatie over het onderzoek dat B&W laten doen naar de bereikbaarheid van het Damcentrum in Leidschendam en de bouw van een nieuwe brug over de Vliet in Leidschendam. Volgens GBLV is al dat onderzoek een doekje voor het bloeden omdat coalitiepartijen VVD en CDA zich al lang hebben vastgelegd op de bouw van de nieuwe brug.

GBLV-fractieleider Frank Rozenberg wil nu van B&W alle informatie ontvangen die woensdagavond met omwonenden over het onderwerp is gedeeld, inclusief de reacties daarop. Voorts wil hij weten met welke opdracht B&W een onderzoeksbureau hebben belast, de offerte van het bureau dat het werk doet, de mail- en briefwisseling tussen gemeente en bureau voordat het contract werd getekend, achtergrondinformatie en de uiteindelijke opdrachtbevestiging.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter