Nieuws
Nieuwe gemeentesecretaris laat op zich wachten

Het kan nog geruime tijd duren voordat de gemeente een nieuwe gemeentesecretaris heeft. Dat blijkt uit antwoorden van B&W op vragen van GBLV-gemeenteraadslid Bianca Bremer. André Huykman vertrok per 1 september. Michiel Gorsse is zijn waarnemer. De vacature gemeentesecretaris is nog steeds niet opengesteld, zo geven B&W aan. Dat zal pas gebeuren als er intern geen geschikte kandidaat beschikbaar blijkt. Op 25 januari zijn de ambtenaren van de gemeente geïnformeerd dat er eerst een profielschets wordt gemaakt voor de nieuwe gemeentesecretaris. Die zal eind deze maand, begin maart klaar zijn. Met de profielschets in de hand wordt dan gekeken of er binnen de gemeente een gerede kandidaat is. Zo niet dan start een interne en externe wervingsprocedure.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter