De voorstelling van Enge Buren die vanavond, 1 februari,  in Het Veur Theater zou staan, is wegens een luchtweginfectie bij een van de mannen, verplaatst naar woensdag 20 februari. De cabaretgroep Enge Buren is met de voorstelling VREEMDE VOGELS weer in de Nederlandse theaters. Het is inmiddels het 8ste seizoen dat de heren te zien zijn.

Enge Buren brengt muzikaal cabaret. De drie heren hebben alle grappen en grollen op een originele en uiterst creatief manier in muziek en liedjes vertaald. Hun programma bestaat uit komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits en zeer sprekende eigen geschreven nummers. Hilarisch en ontroerend. Verschillende soorten muziekstijlen worden gebruikt en met de 3 goede zangstemmen maken ze van elke voorstelling een uiterst gevarieerde en vermakelijke show. Een feest der herkenning. Met een aanstekelijk enthousiasme en overduidelijk speelplezier bespelen Enge Buren met een karrenvracht aan muziekinstrumenten, het publiek. Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven!

De voorstelling is nu woensdag 20 februari te zien in het Veurtheater aan de Damlaan in Leidschendam, aanvang 20.30 uur. Een dag later, de 21e, staan de mannen in Theater Pepijn in Den Haag.  (foto Wim Lanser)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter