Activiteiten
Fietsevenement Zhaap vanaf Station Voorburg

Hoe hebben geologische processen invloed gehad op het vestigen van mensen op bijzondere plekken in Zuid-Holland? Waarom heeft men zich nu juist daar gevestigd? Samen kennis opdoen over deze bijzondere plekken, moet bijdragen aan een besef en betekenis van duurzaamheid in het landschap. Er zijn met ZHAAP maar liefst 101 bijzondere plekken aangemerkt waar landschap en mens al van oudsher met elkaar in verbinding staan en nog steeds zichtbaar zijn. De TOP10 verkiezing heeft geleid tot drie nieuwe fietsroutes. De routes zijn bijna klaar en om dat te vieren, is er een fiets-evenement. De start is vandaag om 13:00 uur bij station Voorburg. De deelnemers fietsen dan de nieuwe route door Leidschendam-Voorburg af. De tocht wordt geleid door de ZHAAP-projectleden en zal twee uur in beslag nemen. Neem wel de telefoon mee en installeer gratis de Izi.Travel app. 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter