In het programma Kakafonie op Midvliet FM is vandaag om 12:30 uur is Hermano te gast. Hij komt zijn nieuwe single ’Zigeunermama’ laten horen. Hermano (Herman Massing) groeide op het woonwagenkamp in Den Haag op en is al jaren actief in de muziek. Al op jonge leeftijd ging hij met zijn familie mee om overal muziek te maken en te zingen. Zijn hart ligt natuurlijk bij het echt volkse repertoire en daarom ging hij wederom naar zijn vertrouwde producer Frank van Etten in Apeldoorn, Frank schreef en produceerde dit prachtige nummer ‘Zigeunermama’. Ook heeft Hermano in Amerika gezongen in een gospelgroep, en toch was het weer zijn vrouw die hem op de hedendaagse muziek wees en aangaf zich daarmee bezig te houden. In 2017 mocht Hermano bij de Haagse Toppers staan en heeft ook diverse keren mogen optreden in Spanje. Op dit moment treedt deze Haagse zanger op in heel Nederland.  ‘Zigeunermama’ is een nummer wat op het lijf is geschreven van deze echte Hagenees, die overigens tegenwoordig in Zoetermeer woont.

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter