Liefhebbers van kipnuggets kunnen even niet terecht bij de grote M. Bij diverse restaurants van McDonald’s zijn de snacks niet verkrijgbaar. Dat komt door een fout in de productielijn, bevestigt een woordvoerder van de fastfoodketen. McDonald’s hoopt de aanvoer van de Chicken McNuggets woensdag weer op orde te hebben. Vanwege de voedselveiligheid heeft McDonald’s preventief een partij kipnuggets moeten afkeuren. Volgens de woordvoerder waren er door de fout mogelijk stukjes van een apparaat in de snack terechtgekomen. ,,We vinden dit heel vervelend en hopen onze gasten blij te maken met een alternatief kipproduct. We zorgen ervoor dat de Chicken McNuggets zo snel mogelijk weer op voorraad zijn. Dat zal vanaf woensdag zeker het geval weer zijn”, laat McDonald’s weten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter