De jeugd van basketbalvereniging CobraNova speelde uit tegen Marathon in Vlissingen. Na een lange busreis, werd er in de hal centre court gespeeld. En hoewel de thuiswedstrijd met 149-23 was gewonnen, startte de CobraNova moeizaam. Een vrije worp van Mees Stoetzer, zette CobraNova al in de eerste minuut op voorsprong, maar Marathon kwam direct langszij, 2-2. Dat was echter ook direct de laatste keer dat Marathon enigszins in buurt van CobraNova kwam, want de eerste periode werd afgesloten met een dikke voorsprong, 5-35. Marathon hield dapper stand en verdedigde zo goed als zij kon, maar CobraNova bouwde bijna spelenderwijs haar voorsprong uit en ging de rust in met 10x zoveel punten dan de tegenstander; 9-90! In de derde periode werd al snel de 100 punten aangetikt en coach Ching maakte er bijna een training van, waarbij verschillende aanvalsvormen geoefend werden. Uiteindelijk speelde CobraNova vrij en makkelijk naar een uiteindelijk eindresultaat van 20-168.