Oppassen geblazen voor voetgangers bij de oversteken op de hoek van de Spinozalaan, de Prinses Beatrixlaan en de Mgr. van Steelaan in Voorburg. Maandag verscheen er een kleine graafmachine die pal op de hoek van de drukke kruising van de Spinozalaan en de Mgr. van Steelaan een enorme kuil groef. Even later werd aan de andere zijde van Park ’t Loo nog zo’n kuil gegraven. Vervolgens verschenen twee busjes met mannen van Stedin, die in de kuil verdwenen. Later kwam er ook nog een autootje van de gemeente Leidschendam-Voorburg. De bestuurder daarvan bleef in zijn wagen, kennelijk regende en (natte) sneeuwde het te hard. Rond de klok van half vier hebben twee werkmensen de werkplek met hekken beveiligd. Voetgangers wordt middels een bord gevraagd over te steken. Maar ja, de veilige verkeerslichten zijn iets verder en dus onbereikbaar. Oppassen dus voor het verkeer en voor dat grote gat. Welke werkzaamheden er worden verricht is niet bekend. Omwonenden zijn niet geïnformeerd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter