Zoals Vlietnieuws al aankondigde komt rapper Lil’ Kleine zondag 17 februari niet optreden bij voetbalvereniging RKAVV. Dat heeft het management van de Nederrapper bevestigd. Lil’ Kleine zou in Leidschendam optreden op een feest voor de lokale jeugd. De entertainer gaf via social media echter aan van niets te weten. De komst van de rapper was aangekondigd door de Stichting Leidschendam-Voorburg Events & Festivals. Deze organisatie heeft  inmiddels te kennen gegeven dat er inderdaad iets is misgegaan tussen het drukken van de flyers en het daadwerkelijk boeken van de artiest. Uiteindelijk bleek Kleine ook veel te duur voor RKAVV. Teleurgestelde klanten krijgen hun geld terug. Overigens komen de overige geboekte entertainers gewoon wel.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter