Het werk aan de De Oude Tolbrug over de Vliet – tussen de Westvlietweg en de Fonteynenburghlaan in Voorburg – is nog lang niet klaar. Volgens planning is de brug tot en met 24 februari en van 5 tot en met 6 maart  ’s nachts gestremd voor autoverkeer. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens die nachten langere wachttijden ervaren vanwege het openen en sluiten van de brug. Tijdens de werkzaamheden zal de brug een aantal keer een hele dag niet toegankelijk zijn. De provincie Zuid-Holland voert onderhoud uit. De werkzaamheden aan de Oude Tolbrug bestaan uit het compleet reinigen en herstellen van het metselwerk en beton. Ook wordt de aandrijving gecontroleerd en waar nodig vervangen. Daarnaast wordt de elektrotechnische installatie vervangen en wordt er een nieuwe slijtlaag op het wegdek aangebracht. Overigens kunnen er ook overdag wachttijden tot 20 minuten ontstaan, zo meldt een bord de verkeersdeelnemers. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter