Voor wie de relatie nog leuker wil maken, of er een frisse noot aan toe wil voegen en verdieping brengen in de relatie is er iets in de Voorburgse bibliotheek te beleven. Namelijk de lezing ‘De talen van de liefde’ van relatiespecialist Astrid Landman op woensdag 13 februari. .De lezing is van 11.00 uur – 12.30 uur. Tijdens de lezing neemt Astrid Landman de aanwezigen mee in de vijf talen van de liefde waar Gary Chapman over schrijft. Zijn boek, ‘De 5 talen van de liefde’, verscheen in 1992 en is nog steeds heel populair.

Jaap van Buren van de bibliotheek legt uit: ,,Mensen ervaren en uiten op verschillende manieren hun liefde. Als je partner zich uitdrukt op een manier die jij niet begrijpt, komt de liefde soms niet over. Zo denkt hij dat hij jou een plezier doet met een cadeau, terwijl jij denkt, leuk zo’n cadeautje, maar ik heb liever dat je tijd hebt om samen iets te doen. Als je ontdekt welke liefdestaal jij en je partner spreken, breng je verdieping in je relatie, en wordt je relatie nog leuker.”

,,Deze lezing is voor iedereen die een relatie heeft, elkaar goed kent leuke dingen samen doet. Natuurlijk is er ook wel eens wat, dat hoort erbij. Het belangrijk vindt dat je relatie goed blijft en om aandacht voor elkaar te houden. Wil leren hoe je relatie nog liefdevoller kan worden? Nog niet zo lang een nieuwe partner heeft of nog single is en een liefdevolle relatie wil opbouwen. Astrid Landman geeft aan dat het idee van de vijf talen van liefde ook werkt in de relatie met je kinderen, ouders, familie en vrienden!”

Astrid Landman werkt als relatiespecialist in haar praktijk ‘Air meets Water’. Via een ongewone weg is zij mensen met een liefdesrelatie gaan leren hoe zij gedrag kunnen ontwikkelen, waardoor zij nog gelukkiger worden in de liefde voor elkaar. Na 15 jaar te hebben gewerkt als jurist, gooide zij in 2015 het roer om en startte een eigen bedrijf in coaching en mediation. ,,Ik ontdekte hoe belangrijk het is om een goede relatie te hebben en hoe belangrijk het is om je relatie niet als vanzelfsprekend te nemen. In de lezing vertel ik ook mijn verhaal over de liefde en wat de ontdekking van de liefdestaal van mijn partner en mij voor onze relatie gedaan heeft.”

Kaarten voor deze lezing koopt u via www.bibliotheekaandevliet.nl of aan de balie in de bibliotheek.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter