Indigo Preventie geeft weer workshops bij de bibliotheek. De eerste workshop is op 28 februari in Voorburg van 14.00 tot 16.00 uur. De workshops zijn gericht op (meer) grip op uw leven. Iedereen heeft weleens een periode waarin het niet zo lekker gaat. Vaak komt u daar zelf wel weer uit. Maar als uw klachten niet verdwijnen of zelfs groter worden, is het belangrijk om uw problemen aan te pakken en hulp te zoeken. Indigo Preventie biedt workshops aan om te voorkomen dat uw klachten verergeren en om (meer) grip op uw leven te krijgen. De workshops worden in groepen van maximaal 12 – 15 personen gegeven. Deelname aan de workshops is gratis. In Voorburg is zelfvertrouwen het thema. Hebt u weinig zelfvertrouwen? Dan kunt u vaak denken dat mensen van alles over u vinden. Daar blijkt meestal niets van waar. Tijdens deze workshop ontdekt u hoe uw zelfbeeld van invloed is op uw zelfvertrouwen. U leert hoe uw lichaamshouding een eerste indruk kan beïnvloeden. En u leert positieve en negatieve eigenschappen te benoemen en anders te omschrijven. Uitgebreide informatie over deze en alle andere workshops vindt u op www.bibliotheekaandevliet.nl/indigo-preventie en in de speciale folder die u in de bibliotheek kunt afhalen. Vooraf aanmelden via de website of aan de balie in de bibliotheek.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter