Nieuws
Politie geeft beelden vrij van pinpasdieven

Naar eerst nu bekend wordt, zijn diverse oudere inwoners van de gemeente eind vorig jaar bestolen. Dat meldt de politie vandaag bij een oproep om de daders te vinden. Daartoe zijn beelden vrijgegeven. Van verschillende ouderen werd in oktober 2018 hun bankpas gestolen tijdens het winkelen in Leidschendam/Voorburg. Er werden grote geldbedragen van de rekeningen van de slachtoffers opgenomen. De 80-, 86- en 88-jarige slachtoffers zijn bij elkaar bijna 4900 euro kwijt geraakt. Op camerabeelden zijn twee verschillende mannen te zien terwijl ze het geld opnemen. Wie herkent de verdachte pinners? Ze zijn te zien op TV West in het programma Team West en via deze link: youtube.com/watch?v=ZZsdt2…

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter