Nieuws
Spoorwerken bij Leiden gaan tweede fase in

Komend weekeinde rijden er geen treinen tussen Leiden Centraal en Schiphol, alsmede tussen Leiden Centraal en Haarlem. De NS zet bussen in. Aanleiding voor de stremming is het weghalen en vervangen van wissels, alsmede een vernieuwing van rails, dwarsliggers, spoorgrind en bovenleiding. Ook worden rails bij Leiden station hoger gelegd om zo het instappen makkelijker te maken. De werken begonnen vorig jaar al een worden dit en volgend  jaar voortgezet. Na dit weekeinde volgen er nog een aantal soortgelijke onderbrekingen van het treinverkeer. Dat gebeurt van 15 tot 18 maart. Ook dan reiden er geen treinen tussen Leiden en Schiphol en Leiden en Haarlem. Van 24 maart tot 15 april wordt de treinenloop vanaf Leiden in alle richtingen afwisselend onderbroken. Van 17 tot 21 oktober ligt de verbinding Leiden – Alphen aan de Rijn er uit. Tussen 29 november en 3 december treft het weer de lijnen Leiden – Schiphol en Leiden – Haarlem.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter