De fractie van ChristenUnie/SGP in de gemeenteraad wil verjongen. Dat wordt als reden opgegeven voor de vervanging van fractievertegenwoordiger Hans Mulder. Deze week heeft burgemeester Klaas Tigelaar zijn opvolger geïnstalleerd. Dat is de heer Frank Wildschut. Met bloemen werd hij welkom geheten. Op de site van zijn partij staat over de nieuwe man: ,,Frank Wilschut is een van de jonge nieuwe gezichten bij de ChristenUnie/SGP. Hij is sinds de zomer van 2017 afgestudeerd socioloog en werkt nu als strategisch adviseur bij de gemeente Almere. Daar houdt hij zich bezig met onderwerpen zoals afval, groen onderhoud, duurzaamheid en vernieuwing van wijken. Maar zijn hart ligt ook bij de sociale problematiek.” Overigens is Wilschut sinds 1 januari griffier bij  de gemeente Heemstede. Frank was in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen campagneleider voor de ChristenUnie/SGP en zorgt binnen de partij dat op de achtergrond alles op rolletjes verloopt. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter