Na twee succesvolle edities gaat Mobility Lab 2019 van start.  Mobility Lab is een programma van 9 maanden waarin startups werken aan een mobiliteitsprobleem, een uitdaging van een bedrijf of overheid die meteen optreedt als stuwende kracht en klant. Zo kunnen startups hun innovatie testen in de praktijk en krijgen de opdrachtgevers nieuwe inzichten en oplossingen voor hun probleem. Intussen hebben al 40 bedrijven/overheden toegezegd om weet te nemen aan Mobility Lab 2019. Mobility Lab zoekt naar startups/bedrijven die iets kunnen betekenen op het gebied van onder andere smart mobility, duurzaamheid (CO2- en fijnstofreductie), infra (duurzaam gebruik van materialen) of logistiek (binnenvaart en op de weg) én die klaar zijn om te testen in de praktijk. Mobility Lab helpt hen met onder andere een vroege fase financiering van 25.000 euro en communicatie, marketing en PR.  Startups kunnen zich aanmelden t/m 28 februari  www.mobilitylab.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter