De politie waarschuwt opnieuw voor de zogenoemde Irish Travellers. Dinsdagmiddag kreeg men een melding om naar Park Leeuwensteijn in Voorburg te gaan.  Daar waren wederom Irish Travellers actief. Zij boden hun diensten aan met een flyer (zie bijgevoegde afbeelding). De politie ,,We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar ga alstublieft niet in zee met deze werklui. Zij doen klusjes voor een aanzienlijk bedrag, terwijl een erkend bedrijf dit voor minder zal doen.”

Op woensdag werden twee Irish Travellers meegenomen naar het bureau nadat de politie diverse meldingen had gekregen over ‘overlast’ die de twee veroorzaakten. Op het bureau claimden de twee dat daar niets van deugde. De een beweerde alleen een auto bestuurd te hebben terwijl de ander stelde alleen wat flyers te hebben verspreid. Ze werden met een waarschuwing weggestuurd. Het duo gedroeg zich overigens honds brutaal jegens de politieman die hen aansprak. De manier waarop hij dat deed beviel de twee niet. ‘Gedraag je als een politieman als je met ons wilt praten’ werd hem toegebeten. Even later maande een van de twee de agent zijn mond te houden: ‘Nu praat ik dus luister je’. 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter