Popkoor Rebound is op zoek naar nieuwe leden. Daarom wordt er donderdag 28 februari een open avond gehouden. Dat gebeurt in wijkgebouw Ons Tolhuis, de Horre 1 in Leidschendam. Rebound is een popkoor waar kwaliteit en gezelligheid samenkomen.  Samen zingen, een gezellige ‘derde helft’, optredens in het hele land, feestavonden en pubquizen. Er wordt op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur gerepeteerd.

Bij het samen zingen in een koor staat de gezelligheid en saamhorigheid in een hoog vaandel, maar voor Rebound staat de kwaliteit voorop. Uiteraard zijn die andere punten ook erg belangrijk. Er is een vriendelijke, maar ‘strenge’ dirigent, die goed is in het harmonieus samen laten klinken van de zes stemgroepen die er bij Rebound zijn. Wie wil kan tijdens de open avond gratis een keer meedoen met de repetitie. Eventuele instroom in het koor en de zaken, zoals bijvoorbeeld een stemtest, om te beoordelen in welke stemgroep men hoort, zullen  besproken worden.  Wie zin heeft langs te komen, wordt verzocht zich aan te melden met een kort mailtje naar info@popkoorrebound.nl  Gewoon inlopen mag ook. Zorg dat u er rond 19.45 of iets eerder bent, dan is er nog tijd voor een kopje koffie of thee.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter