De topman van de HMC-ziekenhuisgroep, Paul Doop, komt volgende week dinsdag in de gemeenteraad uitleg geven over de plannen met de ziekenhuizen Antoniushove, Bronovo en Westeinde. Het gaat om een extra raadsvergadering die alleen gewijd zal zijn aan dit onderwerp. Er is een uur voor uitgetrokken, inclusief beantwoording van vragen die gemeenteraadsleden hebben. Al eerder was Doop in een soortgelijke opzet te gast bij de Haagse gemeenteraad. Dat overleg duurde bijna drie uur. In tegenstelling tot eerdere geruchten over een mogelijke sluiting blijft ziekenhuis Antoniushove open. Het krijgt zelfs meer taken en wordt gerenoveerd. Dit om patiënten van ziekenhuis Bronovo te kunnen helpen. Dat ziekenhuis gaat tussen 2022 en 2024 wél dicht.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter