Nieuws
Mist rond bouwplan Park Leeuwenbergh

Er is nog steeds geen duidelijkheid over een plan om bij Park Leeuwenbergh 30 appartementen plus een zaal te gaan bouwen, twee tot vier etages hoog. Dat hebben B&W het D66-gemeenteraadslid Peter van Dolen laten weten in antwoorden op vragen.

Er wordt al jaren over het bouwplan van Vita Futura gesproken. De grond is grotendeels van Den Haag (agrarische bestemming) doch een klein stuk behoort toe aan Leidschendam-Voorburg (bouw bestemming). De weg naar het pand zou lopen via Park Leeuwenbergh.

B&W zeggen geen standpunt te hebben over het plan omdat het niet concreet is. Medio 2018 is er voor het laatst contact over geweest met de gemeente Den Haag. Daarbij is aangegeven dat draagvlak in de buurt zwaar zou wegen voor Leidschendam-Voorburg, net als de precedentwerking van dit soort projecten. B&W zeggen te hechten aan een groen Park Leeuwenbergh.

Vita Futura is een stichting, opgericht in 2010. Vestigingsplaats is Nootdorp. Men noemt zichzelf een financiële holding.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter