Sporters en sportteams uit Leidschendam-Voorburg worden maandag 18 februari  in het zonnetje gezet bij de uitreiking van de Sportprijzen 2018. Sportliefhebbers zijn van harte welkom om bij deze feestelijke avond in sporthal Kastelenring in Leidschendam aanwezig te zijn. Sport en Welzijn (SenW) organiseert de uitreiking van de Rabobank Sportprijs samen met de gemeente en stichting Leidschendam-Voorburg Events & Festivals. Het publiek kon dit jaar voor het eerst online stemmen op genomineerde sporters en sportteams via sportprijs-lv.nl Sportprijs-coördinator Tim Opmeer (SenW): ,,De eerste dag dat er online gestemd kon worden, hadden we al 1500 stemmen binnen. Deze betrokkenheid is fantastisch. De sporters verdienen het om in de aandacht te staan.” Wie er live bij wil zijn kan zich tot en met 15 februari aanmelden via sportprijs-lv.nl/contact of stuur een mailtje naar: sportprijslv@senw-lv.nl De uitreiking van de Sportprijzen begint om 19:30 uur en wordt om 21:00 uur afgesloten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter