Sportcentrum Westvliet maakt zich op voor drie grote evenementen in maart. Op zaterdag 16 maart organiseert de Squash Bond Nederland bij  Westvliet het toernooi Dutch Squash Tour 2019. Men hoopt dan zowel eigen squashers als gasten van buiten in actie te zien. Alle squashbanen zijn gereserveerd voor dit toernooi. Op zaterdag 16 maart wordt  vanaf de middag de opbouw van het grote judo-toernooi uitgevoerd worden op de tennisbanen 1 en 2. Want op zondag 17 maart is er het eigen  grote Westvliet-judotoernooi met 250 deelnemers. Tegelijkertijd organiseert Tennisschool Jan de Rook een editie van zijn befaamde Kids Tour op de tennisbanen 3 t/m 8. Het sportcentrum is te vinden aan de Westvlietweg 55, tegenover de voetbalvelden van Wilhlmus.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter