De Krakeelkamer verzorgt buurtbemiddelingen voor inwoners van Leidschendam-Voorburg, meldt initiatiefnemer Joke Verplanke. ,,De vorige directeur van Woej, de inmiddels ontslagen Marcel Deijl, heeft op vakkundige wijze het project Buurtbemiddeling in Leidschendam-Voorburg om zeep geholpen. Een bloeiend project met een actieve groep enthousiaste bemiddelaars is uiteen gevallen. We verzorgden bemiddelingsgesprekken tussen buren, deskundig en klantgericht. De directeur beloofde dat alles anders zou worden en vooral beter, maar is daar niet in geslaagd. Een deel van de bemiddelaars gaat nu weer aan de slag in de Krakeelkamer (www.krakeelkamer.nl) Iedere inwoner van Leidschendam-Voorburg die graag een beter contact met de buren wil, kan zich bij ons melden. Ook ondernemingen kunnen een beroep op ons doen.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter