Nieuws
Verkoop woningen start

De verkoop van woningen in de nieuwe woonwijk Vliethaven gaan starten. Op het voormalige bedrijfsterrein aan de Parnashofweg in Leidschendam komen 79 woningen. Het gaat om herenhuizen, havenwoningen, villa’s (vrijstaand of twee en drie onder één kap), appartementen en penthouses. Bij de woonwijk komt een haven met twintig ligplaatsen.

Alle woningen krijgen een andere stijl waardoor er veel variatie in Vliethaven komt. De wijk wordt autoarm. Er komt een ondergrondse parkeergarage. Bij elke woning komt bovendien plek voor het parkeren van twee auto’s. Vliethaven is een project van Schouten bouw en Era Contour/TBI. WVK makelaars en Reichman&Rommelaar verkopen de woningen.

Op het bouwterrein staan nog de panden van het voormalige Motorhuis (nu Kringloop de schatkamer), de oude remise van Connexxion (nu Trixs) en NBD Biblion (Nederlandse bibliotheek dienst, dienstverlener aan bibliotheken). De sloop van dit alles moet dit najaar starten. Daar is een half jaar voor uitgetrokken. Vervolgens kan met de aanleg van de wijk gestart worden. Oplevering van de eerste woningen is voor medio 2021 voorzien.

De te bouwen woningen zijn nu nog alleen als impressie te zien op https://www.vliethaven.nl/ (illustratie wvk)

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter