Nieuws
Getuigen gezocht van overval op juwelier

De recherche zoekt getuigen van een overval op juwelier Siebel aan het Rozemarijn (Leisenhage), op zaterdagmorgen 9 februari. Rond 10:15 uur ontving de politie een melding van de overval. Twee onbekende mannen overvielen de winkel en bedreigden het personeel met een wapen. Ze stalen een hoeveelheid juwelen en gingen er vervolgens vandoor. Het is niet bekend welke richting zij opgingen. De medewerkers vertelden dat de verdachten twee mannen met een licht getinte huidskleur zijn. Ze zijn beiden rond de 1.70 meter lang. De ene man heeft een slank postuur, de ander is wat molliger. De recherche komt graag in contact met getuigen van de overval of met mensen die op een andere wijze over informatie beschikken. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900 – 8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800 – 7000.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter