Organisator Dave Fisser meldt dat hij de boel toch voor elkaar heeft gekregen: ,,Zes evenementen in vier dagen wordt een mooie uitdaging  op het eerste Kastelenringfestival. Na een paar flinke hobbels genomen te hebben is de line-up nu helemaal rond en zijn we trots op weer een mooi rijtje namen en activiteiten voor alle leeftijden. Voor het jeugdfeest op zondagnamiddag (17 februari) met Jebroer, Dave Roelvink, Famke-Louise en DJ Bronx zijn nog ongeveer 100 kaarten te koop in de RKAVV-kantine of online via www.liveinleidschendam.nl

De Hollandse Borrel op vrijdag 15 februari met Tino Martin, Mike Peterson, Helemaal Top en Captain Midnight XL is inmiddels uitverkocht. Het Vlietkinderen Fun4Kidz festival met de Telekids Disco Show, Shaun het Schaap, Steven Kazan en de Disco Bingo Kids is ook helemaal vol. Op zaterdagavond organiseert de Ronde Tafel de grote pubquiz ‘De slimste van (Leidschendam-)Voorburg’ voor het goede doel en daarvoor zijn nog een beperkt aantal tafels beschikbaar. Je kan je inschrijven met een team van maximaal 6 personen via www.rt103.nl Het Inschrijfgeld is 80 euro per team en de gehele opbrengst gaat naar de Dorrepaal en Festival Unlimited.

Tijdens Festival Unlimited op zondag hebben we weer een programma vol workshops en leuke acts zoals MDS en is er een meet and greet met GTST-sterren Bas Muijs en Ferry Doedens. Eric Bouwman is weer de gastheer van dit gratis funfestival voor mensen met een verstandelijke beperking. Op maandagavond sluiten we het feestweekeinde met de feestelijke uitreiking van de RABOBANK Sportprijzen 2018.
Bezoekers kunnen zich aanmelden via www.sportprijs-lv.nl ”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter