Het was al heel vroeg gezellig druk in de foyer van Theater Ludens in Voorburg. Negentien optredens van meestal jonge zangers, die namens Drumschool Voorburg hun prestatie vertoonden in het PopCafé, stonden op het programma. Deze keer geen muziekgroepen, maar alleen zangers met begeleiding zelf op de piano, karaoke, of spelend op de gitaar. Soms werden zij ook begeleid door de zangleraar op de piano, of als tweede stem. Veel jeugdigen lagen letterlijk vlak voor het podium te luisteren naar hun familielid, klasgenoot of vriendinnetje. Opmerkelijk was het optreden van Jamie. Hij moest hinkend het podium op. Op zijn gemak zong hij: One Call Away van Charlie Puth. Knap was dat de timing van alle optredens door Paul Reijenga tot op de minuut klopte. Zeker gezien de jonge leeftijd van de zangers kon een ieder daardoor om 21:45 huiswaarts keren, of nog een laatste drankje bestellen bij de bar in de foyer. (foto’s Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter